Passa på nu och beställ den perfekta julklappen!

Beställ den perfekta julklappen till dig eller någon du håller kär! Vid beställning av en prenumeration i julklapp, sänder vi dig ett brev och en gåva du kan slå in och ge till din vän!

När du fyllt i formuläret och klickat på "Beställ" så kommer någon av våra medarbetare kontakta dig för att få resterande uppgifter till dig och din vän.

Storleksalternativ:
A4 Standard - Vårt vanligaste paket för 159kr. A4 innehåller 30*30 papper som kommer att levereras i A4 kartong som kan levereras direkt i brevlådan.
A4 Standard - Paketet kostar 259kr. Paketet med det lilla extra, tex dies, extra papper, stämplar, mm. Levereras i regel i A4 kartong, vid undantag kommer paketet i 30*30 kartong när det är för stora extra tillbehör.
30 Standard - 

Beställ en julklapp nedan!

Vid beställning av julklapp kommer vi att sända en fakturan för vald period, till din angivna mail. Paketen kommer sedan att skickas till gåvomottagaren mellan 15-20:e under den valda perioden.


  • Namn, adress & nummer.

Beställ en prenumeration till dig själv!

Vid prenumeration kommer våra paket skickas löpande till dig. Paketet skickas mellan 15-20:e varje månad. Fakturan kommer att skickas till dig per mail i samband med att paketet skickas.

  • Enligt: 076-7642818