Scrapbooking direkt hem till dig!

Scrapbookingklubben är för dig som älskar scrapbooking. Från 189:- inkl porto, får du varje månad en leverans till dig, med papper och dekorationer och annat material och tillbehör för din favoritsyssla.

Väljer du A4 kommer paketen levereras direkt hem till brevlådan. Väljer du 30*30 sker leveransen till närmaste utlämningsställe.

I våra deluxpaket finner du extra papper, men framförallt skickar vi med dies, stämplar och likvärdiga produkter som höjer dom kreativa möjligheterna.

Ingen bindningstid!

Vi har ingen bindningstid. Du kan när du vill säga upp ditt medlemsskap. Innevarande månads leverans blir din sista vid uppsägning.

Bli medlem hos oss!Det här är scrapbooking

Scrapbooking är en form av konst och hantverk som innebär att man skapar album eller pärmar med foton och andra personliga föremål, såsom brev, kort, biljetter och annat som har betydelse för en själv. Scrapbooking används ofta som ett sätt att dokumentera olika händelser i livet, som resor, födelsedagar och andra speciella tillfällen.

När man gör scrapbooking använder man ofta olika material som papper, målarfärger, dekorationer och andra konstnärliga produkter för att skapa unika och personliga alster. Scrapbooking kan vara både en kreativ och terapeutisk sysselsättning och kan göras av alla, oavsett tidigare erfarenhet eller konstnärliga förmågor.
Scrapbooking som konstform har sina rötter i den amerikanska kulturen och kan spåras tillbaka till 1800-talet. Då började man samla foton och andra personliga föremål i album för att bevara minnen och dokumentera olika händelser i livet.

Scrapbooking som en mer formell sysselsättning, med fokus på konstnärligt skapande och dekoration, började bli populärt på 1980-talet.
Idag är scrapbooking en populär hobby världen över och det finns många olika scrapbooking-communitys och mötesplatser, såväl på nätet som i verkliga världen, där man kan lära sig mer om tekniker och få inspiration och tips från andra som också gillar att göra scrapbooking.

Panduro Hobby i Stockholm, Göteborg och Malmö

Panduro Hobby i Sverige är ett välkänt varumärke och har byggt upp ett starkt rykte för att erbjuda hög kvalitet och ett brett utbud av produkter för kreativa projekt. Företaget har en stark passion för skapande och inspiration, och har därför ofta olika workshops och kreativa kurser i sina butiker för att hjälpa kunderna att utveckla deras kreativa färdigheter.

Sammantaget är Panduro ett kreativt företag som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa hobbymaterial och DIY projekt till kunder med olika intressen och erfarenheter. De har även en stark miljöprofil och erbjuder inspiration och möjligheter för skapande och lärande för både barn och vuxna.

Panduro Hobby är en svensk företag som säljer hobbymaterial och konstnärliga produkter, såsom papper, målarfärger, konstnärsmaterial, pärlor, träprodukter och andra saker som används för hantverk och konst. Företaget grundades redan 1969 och har idag flera butiker runt om i Sverige samt en webbutik där man kan köpa sina produkter online. Panduro Sverige har också ett stort utbud av olika workshops och kurser för den som vill lära sig mer om olika hantverkstekniker och konstform.

Panduro Butiker
Panduro Hobby har flera butiker runt om i Sverige. Panduro Stockholm är en av de butiker du kan hitta. Du kan hitta en butik nära dig genom att besöka Panduro Sveriges hemsida och använda deras butikssökare. Du kan också kontakta Panduro Sverige via deras hemsida eller telefon för att få mer information om deras butiker och deras öppettider. Panduro Malmö och Panduro Göteborg är andra lokala butiker som kan serva dig.
Om du inte har möjlighet att besöka en av Panduro Sveriges butiker kan du också handla deras produkter online via deras webbutik. På deras hemsida finns det också möjlighet att gå med i deras medlemsklubb, där du kan ta del av exklusiva erbjudanden och få information om kommande workshops och kurser.

Panduro Stockholm
Panduro Stockholm är inriktat på kreativ verksamhet och hobbymaterial. Företaget har funnits i Stockholm i över 50 år och har idag mer än 40 butiker runt om i Sverige, däribland flera butiker i Stockholm. På deras hemsida och i deras Stockholm butiker säljer de ett brett utbud av produkter, som konstnärsmaterial, papper, sy- och broderimaterial, smyckesdelar, skapande-kit och DIY-projekt.
Panduro är ett välkänt varumärke i Stockholm och har byggt upp ett starkt rykte för att erbjuda hög kvalitet och ett brett utbud av produkter för kreativa projekt. Företaget har en stark passion för skapande och inspiration, och har därför ofta olika workshops och kreativa kurser i deras Stockholm butiker för att hjälpa kunderna att utveckla deras kreativa färdigheter.
Panduro har även ett stort utbud av produkter för barn, inklusive skapande-kit och DIY-projekt, som är utformade för att inspirera och uppmuntra barn att utforska sin kreativitet och bygga sina färdigheter. Deras e-handel är även tillgänglig för kunder i Stockholm och resten av Sverige.
Företaget har en stark miljöprofil och arbetar aktivt för att reducera sin påverkan på miljön, i Stockholm och resten av Sverige, genom att använda hållbara material och förbättra sin energieffektivitet.
Sammantaget är Panduro ett kreativt företag baserat i Stockholm som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa hobbymaterial och DIY projekt till kunder med olika intressen och erfarenheter. De har även en stark miljöprofil och erbjuder inspiration och möjligheter för skapande och lärande för både barn och vuxna i Stockholm.
Du hittar butiker i bland annat Bromma, Liljeholmstorg, Kungsgatan, Skärholmen, Nacka och Farsta. Öppettider och adresser finner du på Panduro.se

Panduro Göteborg
Panduro Göteborg är en av många butiker i den populära kedjan av hobby- och pysselbutiker, Panduro. I Panduro Göteborg kan kunder hitta ett brett utbud av konst- och hantverkmaterial för alla olika projekt och intressen. Du kan hitta allt från målar- och teckningsmaterial till pärlor och smyckestillverkningsmaterial, garn och tyg för stickning och sy, och material för papperstekniker, scrapbooking och andra typer av DIY-projekt.

Panduro Göteborg är ett utmärkt val för personer som älskar att skapa och är alltid på jakt efter nya projekt och inspiration. Butiken har erfaren och kunnig personal som gärna hjälper till att svara på frågor och ge råd och idéer.

Förutom ett stort utbud av produkter, erbjuder Panduro Göteborg också en mängd olika workshops och klasser. Detta ger kunderna möjlighet att lära sig nya hantverkstekniker och skapa egna projekt under ledning av en expert. Panduro Göteborg erbjuder regelbundet olika workshops inom olika områden såsom smyckestillverkning, måleri och textilier.

Tack vare det brett utbud av högkvalitativa produkter och möjligheten att delta i olika workshops och klasser, är Panduro Göteborg ett utmärkt val för personer som vill utforska sin kreativitet. Panduro Göteborg är en plats där kunder kan hitta allt de behöver för att starta ett nytt projekt eller förverkliga en idé.
På både Östra hamngatan och Kungsgatan finner du Panduro i Göteborg. Se hemsidan för adress och öppettider.

Panduro Malmö
Panduro Malmö är en kedja av hobby- och pysselbutiker, liknande Panduro Göteborg. De erbjuder kunderna ett brett utbud av konst- och hantverkmaterial, inklusive målar- och teckningsmaterial, pärlor och smyckestillverkningsmaterial, garn och tyg för stickning och sy samt material för papperstekniker, scrapbooking och andra typer av DIY-projekt. De säljer också färdigtillverkade hantverk och inredningsdetaljer.

Butiken i Malmö har ett liknande utbud av produkter som andra butiker i kedjan och kan vara det perfekta stället för någon som vill utforska sin kreativa sida. De kan också hålla i workshops och klasser, där kunderna kan lära sig nya hantverkstekniker och skapa egna projekt under ledning av en expert.

Panduro Malmö syftar till att inspirera kreativitet, de har ett brett utbud av produkter och material och personalen är också kreativa och kunniga om produkterna de säljer. De har ett bra rykte för att ha högkvalitativa produkter.

Om du befinner dig i Malmö och letar efter konst- och hantverkstillbehör är Panduro ett bra alternativ att utforska och erbjuder det ett brett utbud av produkter, inspiration och expertledning för att tillfredsställa behoven hos alla som älskar att pyssla.

Panduro DIY
Panduro har även ett stort utbud av produkter för barn, inklusive skapande-kit och DIY-projekt, som är utformade för att inspirera och uppmuntra barn att utforska sin kreativitet och bygga sina färdigheter.

DIY, eller "gör det själv", syftar på att bygga, reparera eller modifiera något utan hjälp från professionella eller experter. DIY-projekt kan vara allt från enkla uppgifter, såsom att måla ett rum eller montera möbler, till mer komplexa projekt, såsom att bygga en altan eller renovera ett badrum.
Många människor gillar DIY-projekt som en hobby, eftersom de kan vara roliga och givande att lära sig nya färdigheter och skapa något med sina egna händer.
DIY-projekt kan också vara en kostnadseffektiv alternativ till att anlita professionella eller köpa färdigproducerade produkter, och de kan vara ett bra sätt att uttrycka sin kreativitet och personifiera sitt hem eller andra utrymmen.