Scrap booking direkt hem till dig!

Scrapbookingklubben är för dig som älskar scrap booking. Från 189:- inkl porto, får du varje månad en leverans till dig, med papper och dekorationer och annat material och tillbehör för din favoritsyssla.

Väljer du A4 kommer paketen levereras direkt hem till brevlådan. Väljer du 30*30 sker leveransen till närmaste utlämningsställe.

I våra deluxpaket finner du extra papper, men framförallt skickar vi med dies, stämplar och likvärdiga produkter som höjer dom kreativa möjligheterna.

Ingen bindningstid!

Vi har ingen bindningstid. Du kan när du vill säga upp ditt medlemsskap. Innevarande månads leverans blir din sista vid uppsägning.

Bli medlem hos oss!Det här är scrap booking

Scrap booking är idag en syssla som sammanbinder tusentals människors intresse över hela världen. Scrapbooking innebär att man skapar personliga fotoalbum, gör sina egna gratulationskort eller tillverkar adresslappar för presenter och julklappar.

Scrap booking är en ursprunglig en engelsk term som kan användas när man i stället för att bara sätta in foton i album även sätter in en massa andra saker. Man klipper, klistrar och sätter in klistermärken, biljetter, dikter och andra minnen som kopplas till händelserna i dina foton. Direkt översättning av ordet scrapbook är utklippsbok.

Modern Scrap booking kommer från USA, där det fullkomligt exploderat under 2000-talet och sägs vara en av deras största hobbyer. Men företeelsen att samla sina minnessaker i fina dekorerade album kommer ursprungligen från England under den viktorianska tiden. Med utvandrare spreds det sedan till andra sidan Atlanten, och har utvecklats till dagens scrapbooking. (Wikipedia)

Idag är scrap booking en hel värld av verktyg, tillbehör, dekorationer och papper. Den erfarne scrap bookaren har ofta en vrå full av inspiration och material. Vissa har avsatt ett helt rum i hemmet för sin favoritsyssla.

Scrapbookingklubben ger dig material och inspiration. Varje månad får du ett paket med varierat innehåll för din favorithobby. Papper, baskort, utsmyckning och textilband är exempel på innehåll i våra månadspaket. Du väljer själv om du vill prenumerera löpande utan uppsägningstid eller binda dig till en period och därmed få speciella gåvor.