Scrapbooking direkt hem till dig!

Scrapbookingklubben är för dig som älskar scrapbooking. Från 189:- inkl porto, får du varje månad en leverans till dig, med papper och dekorationer och annat material och tillbehör för din favoritsyssla.

Väljer du A4 kommer paketen levereras direkt hem till brevlådan. Väljer du 30*30 sker leveransen till närmaste utlämningsställe.

I våra deluxpaket finner du extra papper, men framförallt skickar vi med dies, stämplar och likvärdiga produkter som höjer dom kreativa möjligheterna.

Ingen bindningstid!

Vi har ingen bindningstid. Du kan när du vill säga upp ditt medlemsskap. Innevarande månads leverans blir din sista vid uppsägning.

Bli medlem hos oss!Scrapbookingklubben presenterar:

Kristinas Scrapbooking

Kristinas scrapbooking är ett företag i Sverige som är specialiserat på scrapbooking och relaterade produkter. Scrapbooking är en hobby där man skapar albumböcker med hjälp av foton, papper, dekorationer och annat material. Målet är att skapa unika minnen och historier som kan ses och delas med andra.

Kristinas scrapbooking kan ha ett brett utbud av produkter tillgängliga för kunderna, inklusive scrapbookingpapper i olika färger och mönster, dekorationer som diamanter, pärlor, klistermärken och bokstäver, samt verktyg som skärare, lim och pennor. Företaget kan också erbjuda kurser och workshops för personer som är intresserade av att lära sig mer om scrapbooking och hur man skapar vackra albumböcker.

Företaget Kristinas scrapbooking kan ha ett stort engagemang för sin passion för scrapbooking och kärlek till att skapa unika minnen och historier. De kan ha en hög kvalitet på sina produkter och en mycket hjälpsam och kunskapsrik personal. Deras kurser och workshops kan vara mycket omtyckta och hjälpa människor att utforska sin kreativitet och skapa något som är meningsfullt och unikt.

Kristinas Scrapbooking AB ligger i skånska Helsingborg har har funnits sedan 2011 och är en av Sveriges största scrapbooking online butiker.

Kristinas Scraobooking Blogg
Företaget har en populär blogg där man presenterar olika tekniker och idéer till hur du kan gå vidare i ditt scrapbookande. Värt att inte missa är även företagets Youtube sida som innehåller mängder med tips och trix för din hobby